Hledáte nádhernou ozdobu obýváku? Pak si nechte vytvořit portrét podle vlastní fotografie

Nastěhovali jste se právě do nového domova, případně chcete vylepšit ten stávající? V takovém případě vám nesmí chybět parádní dekorace na zeď. V tomto ohledu je jasnou volbou především kreslený fotoobraz na zeď, který bude vytvořený na základě vámi dodané fotografie. Jak na to?

Hledáte nádhernou ozdobu obýváku? Pak si nechte vytvořit portrét podle vlastní fotografie

Spousta různých stylů

Nebavíme se o obyčejné zarámované fotografii, jakých už máte pravděpodobně plné zdi. Tentokrát na to jděte trochu jinak a raději si nechte vytvořit portrét podle fotografie. Ten vám nakreslí zkušený profesionální kreslíř z oblíbeného e-shopu Portreto.

Ze všeho nejdříve si vyberte preferovaný styl umění – lineart, realistická olejomalba, popart, vektor… Určitě si dané varianty prohlédněte na vlastní oči. Stačí si rozkliknout webové stránky pod vloženými odkazy a ihned získáte tolik potřebnou inspiraci.

Těmito způsoby si lze nechat vytvořit i portrét domácího mazlíčka. Nebo vás zajímá spíše svatební fotografie na plátně? Fantazii se vážně meze nekladou, takže si dejte záležet.

Vyloženou specialitou je portrét ve stylu Simpsonových podle fotky. Ten si zamilují všichni milovníci tohoto kultovního seriálu, který se vysílá už několik desítek let.

A co víc, dokonce si můžete zvolit rovnou z několika různých podkladů. Chcete být nakreslení na malířském plátně (potištěno ekologickou metodou HP Latex), krytu na telefon, puzzlích, nebo dáte přednost spíše malování podle čísel?

Hotovo raz dva

Na webových stránkách e-shopu Portreto stačí vybrat preferovaný styl a podklad. Poté nahrajte pečlivě zvolenou fotografii, zadejte svou adresu a zaplaťte (celý proces funguje na pár kliknutí myši). Maximálně do jednoho týdne vám dorazí nádherný dárek, s nímž potěšíte celou rodinu (nebo jakéhokoliv oslavence z okolí).

Zdroj foto: Portreto.cz

Související příspěvky